Začínáme...

...a zatím pěkně z vesela..Let nebudeme nijak rozebírat, protože proběhl zcela standardně - jídlo super, málo místa, uřvané děti...

Po příletu do Kuala Lumpur jsme bez problému prošli imigračním, překvapilo nás, že si v zemi jako je Malajsie hrají na skenování otisků prstů. Potom jsme vyzvedli naši skromnou batožinu. Už od první chvíle se nám nezdál nasládlý zápach linoucí se z jednoho batohu. Po velice krátkém prozkoumání situace z toho vyplynula první cestovatelská rada pro vás od nás:

Nikdy nedávejte do zavazadel plechovky s energy drinky, vlastně možná jakéjkoli plechovky s nápoji. Tenký plech neustojí změny tlaku, které během letu v podpalubí nastávají a vaše věci pak budou mokré a smrduté -  v mém případě se jednalo o odór podobný dětské žvýkaččce.

A teď už příjemější věci:

  • Z letiště KLIA jsme se dostali za pouhých 65 RM i se spropitným (první nabízená cena přitom činila 160 RM).
  • Taxikář nám půjčil mobil, abychom mohli zavolat holčinám, u kterých bydlíme, že jsme na cestě.
  • V pokoji, který pro nás měly nachystaný se prý stala nějaká záhadná havárie, tak daly jiný - těžký nadstandard: větší, hezčí, klima, vlastní koupelna, balkon s výhledem na bazén,..Prostě minimálně 4 hvězdičky a při tom za cenu skromného ubytování přes airbnb.com.
  • Nakonec toho všeho super večeře a také první ochutnávka nočního života v KL.
 
Ted už jen loka slivovice a jdeme spát..zítra už to začne být doopravdy zajímavé...