Trip je u konce

V pondělí večer jsme úspěšně dorazili zpět do České republiky. Cestou z Bangkoku jsme měli celodenní mezipřistání v Istanbulu. Toho jsme využili a ve městě jsme se pokusili v rychlosti stihnout vidět vše nejpodstatnější. To se nám povedlo jen tak tak, ale zcela jistě to nestačilo. Istanbul je krásné město a my už jsme nyní rozhodnuti, že jej v budoucnu prozkoumáme pečlivěji. Na letišti nám pak čekání zpříjemnili tito dva sympatičtí piloti - aneb selfie manie zasáhla už asi opravdu všechny.

Na blogu v nejbližší době přibude ještě jeden článek shrnující posledních několik dní v Thajsku a poté se už můžete těšit na odkazy na sestříhaná videa, která vám přiblíží naše zážitky trochu více v pohybu.

Celých 54 dní strávených na cestě bylo neskutečných, zažili jsme chvíle, kdy jsme byli dole, nahoře a někdy dokonce až v nebi. Nikdo nás během cesty neokradl a ani nám nijak fyzicky neublížil, dokonce jsme se ani nenechali nikde výrazně obrat o peníze. Celkově lze celý výlet považovat za veliký úspěch..

Děkujeme za to, že jste nás četli a občas nás i podpořili nějakým tím mailem nebo vzkazem zde či na facebooku. Cestování bylo hned příjemnější, když jsme věděli, že nás někdo sleduje a závidí nám. Tak ještě jednou díky a snad zase někdy brzo u dalšího dobrodružství na viděnou.