Bangkok a Khao Yai National Park

Stále jsme ještě v Asii a stále je nám tu skvěle...Máme za sebou prohlídku Bangkoku, kde jsme samozřejmě nevynechali profláklou Khao San Road přecpanou ládujícími a opíjejícími se turisty a ani jednu z mnoha ulic zapadajících do kategorie Red Light s povinnou návštěvou kvalitního bangkokského striptízu v jednom z místních podniků.

Ochutnali jsme také další supr jídlo. A když říkáme super, opravdu to tak myslíme a všem doporučujeme. Prostě štír = bezva chuťovka.

Abychom si i v Thajsku užili trochu přírody, vyrazili jsme do národního parku Khao Yai. Strávili jsme zde krásné a zážitků plné dva dny a jediné,  co tomuto výletu chybělo k dokonalosti byl fakt, že jsme nezahlédli ani jednoho volně žijícího slona.

Teď už máme před sebou jen poslední den, během kterého navštívíme Amphawa floating market a zbytek míst, které jsme v Bangoku zatím nestihli (podrobnější článek o událostech v Bangkoku a jeho okolí určitě také později přidáme). Poté již směřujeme s krátkou přestávkou v Istanbulu do Česka, kde začně maraton třídění a úpravy fotek a také stříhání asi 16 hodin video materiálu. Fotky i video budeme poté postupně zveřejňovat a v plánu je i nějaké menší promítání spojené s posezením u dobrého jídla i pití. Takže i když už budeme zpátky, bude se stále na co těšit...